Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Een specialist nodig in parketvloeren in Antwerpen?

Verreyken Paul is uw vakman in alle houten vloeren en dit zowel wat de plaatsing betreft als de renovatie en alle nodige knowhow die beide vergen. Uw voordelen? Een tijdloos karakter in een klantvriendelijk kader!

Parketvloeren

Een klasrijke uitstraling: dát is waarnaar u streeft in uw interieur. Geen wonder dus dat u resoluut kiest voor parket in massief hout. Een duurzaam materiaal dat die exclusieve touch aanbrengt. Zoekt u nog een vakman voor uw parketvloeren in Antwerpen? Vertrouw dan op Verreyken Paul, die het vak als geen ander meester is.

Parketrenovatie

Uw parketrenovatie in Antwerpen: een doe-het-zelf klus? Neen, integendeel: het is een precisietaak, die vakmanschap vereist. En dat vindt u bij uitsluitend bij Verreyken Paul. Hij laat uw parket opnieuw schitteren en bezorgt het de glans die uw huis verdient. Schakelt u zijn hulp in? Dan geniet u weldra terug van een gloednieuwe vloer!

Houten vloeren

U wilt in uw woning uitpakken met een parel van een vloer. En dan is parket in massief hout een logische keuze. Want die meet uw interieur meteen een warme en stijlvolle look aan. Wenst u ook dergelijke vloer in huis? Ga dan voor Verreyken Paul, uw vakman en specialist in de plaatsing van houten vloeren in Antwerpen!
Specialiteiten

Parketvloeren in Antwerpen? Ga voor kwaliteit van de hoogste plank!

Misschien bevindt u zich midden in een renovatieproject of misschien staat u aan het begin van een volledig nieuwbouwproject. Eender hoe, de zoektocht naar uw droomwoonst kan soms bijzonder moeizaam zijn. Wat uw vloer betreft hoeft u zich echter geen zorgen te maken. Mat Verreyken Paul heeft u namelijk een partner in kwaliteitsvolle houten vloeren aan uw zijde, een echte specialist in parketvloeren in Antwerpen.

Waarom zou u kiezen voor dergelijke ondergrond in huis? Heel eenvoudig: parket geniet een lange levensduur, ze voelen aangenaam warm aan uw voeten, ze bezorgen uw woonst een tijdloos karakter en ze geven net dat iets meer cachet aan uw interieur: de perfecte mix aan voordelen aan een voordelige prijs: ideaal, toch? U ziet: onze parketvloeren in Antwerpen staan garant voor kwaliteit van de hoogste plank!

Waar u uw parketvloeren in Antwerpen koopt? Dat bepaalt u zelf. Óf bij de verdeler van uw keuze óf bij onze huisleverancier. Die laatste biedt u een uitgebreid assortiment aan: van eik, over merbau, tot wengé. Met de staaltjes die we tot bij u brengen, maakt u vast de juiste beslissing. En bestelt u uiteindelijk via ons? Dan leveren we uw parket gratis aan huis. Met Verreyken Paul bent u zeker van een klassevol eindresultaat, volledig aangepast aan uw behoeften en budget!

Verreyken Paul als partner bij uitstek voor uw parketvloeren in Antwerpen

Schakelt u voor uw parketvloeren in Antwerpen Verreyken Paul in? Dan kan u gerust op beide oren slapen. Want bij ons bent u zeker van:
Professioneel vakmanschap – Onze zaakvoerder blikt terug op meer dan twintig jaar ervaring. Met zijn drang naar perfectie maakt hij ongetwijfeld een succes van uw project.
Eerlijke prijs – Bij ons betaalt u niet voor het aantal uren dat wij werken. Wel voor het aantal vierkante meter dat we behandelen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Bovendien geniet u niet alleen van een eerlijke prijs, maar ook van tal van andere voordelen. Oog voor detail, een strikte naleving van de gemaakte afspraken, een stipte start van de werkzaamheden en een snelle service: het zijn slechts enkele van onze kwaliteiten die zorgen voor een prachtige parketvloer in uw woonst.

Bent u dus nog op zoek naar een partner voor parketvloeren in Antwerpen? Dan heeft u hem vandaag gevonden. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend informatie aan via het telefoonnummer +32 499428066 of via het e-mailadres verreyken-parket@telenet.be. We proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn!
© 2014-2017 Verreyken Paul
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Verreyken Paul
Galifortlei 241
2100 Deurne
GSM: +32 499428066
Contacteer ons